• Specialist in natuursteen

  De beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Met ervaring en ambachtelijk vakmanschap kunnen wij u natuursteen eindproducten leveren van hoge kwaliteit. Kom eens langs, we adviseren en helpen u graag.
 • Kom inspiratie opdoen…

  In onze showroom hebben we tal van voorbeelden. En heeft u een eigen ontwerp? Dan bespreken we dit graag. Zo werken we met hardsteen, marmer, graniet, kalksteen maar ook kwartsiet en leisteen worden bewerkt.
 • Openingstijden

  Maandag - Vrijdag 08.00 - 16.30 uur
  Buiten openingstijden op afspraak
  ZONDAG GESLOTEN

Natuursteenbedrijf Steenhouwerij de Kort bestaat al bijna 90 jaar met zeer ruime ervaring in alle verwerkingen van natuursteen.
In de jaren 30 begon Antonius de Kort met het handmatig hakken van dorpels en kruizen achter de slagerij van zijn zoon Nol. Zijn zoon Kees leerde van hem het vak en zette het voort en moderniseerde het bedrijf naar de maatstaven van toen. Op een nieuwe zelfstandige locatie wist hij het bedrijf succesvol voort te zetten met bouw- en grafwerk.
Zijn zoon Toon, de kleinzoon van Antonius, leerde het vak ook in het bedrijf en zette het voort na het pensioen van vader Kees. Deze zoon heeft het bedrijf groot gemaakt door in te spelen op de bouwmarkt en goede contacten te onderhouden met vrijwel alle bouwbedrijven in de regio. Hierdoor werd Steenhouwerij de Kort een begrip in de bouwwereld.
Na een opleiding tot allround steenhouwer gevolgd te hebben in België kwam Kees de Kort, zoon van Toon, in het bedrijf. Hij sprong meer in op de gedenkmonumenten. “Het liefst maak ik elk monument maar één keer”. Een uitspraak waar hij mee doelt op het unieke zoals ook elk mens uniek is. Het gebruik van alternatieve materialen zoals RVS, Cortenstaal en glas wordt nu veelvuldig toegepast Als ook recycling.

Natuursteenbedrijf Steenhouwerij de Kort

Abraham de Haanstraat 4-6
Bergen op Zoom, 4624 HX
tel. 0164-234109
info@dekortnatuursteen.nl

Werkplaats

Ons bedrijf beschikt over een volwaardige werkplaats waar onze vakmensen al het maatwerk zelf kunnen maken.

Werkgebied

Ons bedrijf is vooral werkzaam in het gebied met een ruime straal van 30 km rond Bergen op Zoom.

KLANTBEOORDELING

Onze klanten zijn zeer tevreden en beoordelen ons zeer hoog. Wilt u ook een beoordeling lezen of achterlaten? Dat stellen we zeer op prijs!