• Specialist in natuursteen

  De beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Met ervaring en ambachtelijk vakmanschap kunnen wij u natuursteen eindproducten leveren van hoge kwaliteit. Kom eens langs, we adviseren en helpen u graag.
 • Kom inspiratie opdoen…

  In onze showroom hebben we tal van voorbeelden. En heeft u een eigen ontwerp? Dan bespreken we dit graag. Zo werken we met hardsteen, marmer, graniet, kalksteen maar ook kwartsiet en leisteen worden bewerkt.
 • Openingstijden

  Maandag - Vrijdag 08.00 - 16.30 uur
  Buiten openingstijden op afspraak
  ZONDAG GESLOTEN

Gedenkmonumenten

Wanneer u besluit langs te komen bij Steenhouwerij de Kort, kunt u rekenen op een prettige ontvangst. Onze medewerkers nemen alle tijd om naar uw verhaal, wensen en gevoelens te luisteren en adviseren u op een heldere manier. Wij adviseren u bij voorkeur op afspraak.

Steenhouwerij de Kort heeft een ruime keuze uit gedenkstenen die opgesteld staan bij de werkplaats. Daarnaast hebben wij het vakmanschap en materiaalkennis in huis om voor u een gedenkmonument op maat te maken. Uiteindelijk is iedereen anders en als nabestaande wilt u de wensen terugzien in een mooi en passend gedenkmonument.

“Samen vormden we een groot hart
Verdriet had de overhand. Denken, laat staan praten over een graf, maakte me overstuur. Met geduld en medeleven hoorden ze bij Steenhouwerij de Kort mijn wensen aan. Wensen, die ik maar moeilijk kon verwoorden. Een graf maak je maar een keer en dat moet goed zijn! Dus reed ik met de heer de Kort zelf naar de begraafplaats in de buurt. Daar vonden we wat ik ongeveer bedoelde. Met de juiste vragen en begeleiding staat er nu de perfecte gedenksteen! Een groot hart… precies zoals zij was!”

KLIK OP FOTO VOOR INTRODUCTIEFILM…

Natuursteenbedrijf Steenhouwerij de Kort

Abraham de Haanstraat 4-6
Bergen op Zoom, 4624 HX
tel. 0164-234109
info@dekortnatuursteen.nl

Werkplaats

Ons bedrijf beschikt over een volwaardige werkplaats waar onze vakmensen al het maatwerk zelf kunnen maken.

Werkgebied

Ons bedrijf is vooral werkzaam in het gebied met een ruime straal van 30 km rond Bergen op Zoom.